Vinterdäck Goodyear UltraGrip Ice+ betyget ”Bäst i test”

Dubbfria vinterdäck Goodyear UltraGrip Ice+ är testvinnare 2010
I flera motormagasin är Goodyears UltraGrip Ice+ testvinnare i 2010! UltraGrip Ice+ har bra köregenskaper på torrt och vått väglag. Goodyears vinterdäck får topplaceringer som grundar sig på däckets jämna prestanda.

Goodyear UltraGrip Ice+ kan övertyga
UltraGrip Ice+ är ett dubbfritt vinterdäck speciellt anpassat för svenska vintern. Tidningen Aftonbladet gav betyget ”Bäst i Test” när UltraGrip Ice+ testades i Finland av finska testorganisationen Test World, UltraGrip Ice+, presterade bättre än samtliga huvudkonkurrenter.

Goodyear UltraGrip Ice+
Stora vinterdäckstest 2010.
Test World som levererar tester till många motortidningar i Skandinavien kom fram att Goodyears nya vinterdäck ökar säkerheten i vinterkörning på många olika underlag.

Nya UltraGrip Ice+ har utmärkt grepp på alla varierande vinterväglag. Däcket utnämndes därför till det bästa vinterdäcket för nordiska vintern. Test World och Aftonbladet fastslog att Goodyear UltraGrip Ice+ var bästa däcket i testet. UltraGrip Ice+ får höga betyg  på asfalt, is och snö. Säkerheten  är mycket bra på många olika underlag. Goodyears UltraGrip Ice+ har bra styrförmåga och sidgrepp i snöslask. Läs mer på mynewsdesk och cisionwire.

 Goodyear UltraGrip Ice+ Video: by mynewsdesk


Om Goodyear
Goodyear Dunlop Nordic är en affärsenhet  i Norden och Baltikum. Huvudkontor finns i Stockholm. Goodyear Norden har ca 140 anställda och genomför delar av produkttesterna i Finland och Sverige. För ytterligare information, besök www.goodyear.se.
Goodyear är ett av världens största däckföretag. Företaget har omkring 70 000 anställda. Gopdyear tillverkar sina produkter i mer än 25 länder över hela världen. För ytterligare information besök www.goodyear.com/corporate.